Loading...

Dakwerken

Specialist in hellende en platte daken
Home / Diensten / Daken

Nieuw dak, herstelling,...

Specialist in dakconstructie

Uw dak vernieuwen of herstellen? Dat is investeren in uw pand. Voor een optimaal resultaat dat u jarenlang bescherming biedt tegen alle weerselementen biedt kan u beroep doen op Abeloos, als ervaren specialisten in dakwerken.

Dakpannen, leien, plat dak...

Of u nu kiest voor duurzame dakpannen of stijlvolle leien als bekledingsmateriaal, het eindresultaat is altijd van topkwaliteit. Dakpannen gelegd door mensen met vakkennis, wij werken de kroon op uw woning piekfijn af: van de timmerwerken over de dakbedekking in dakpannen of leien tot de zinkwerken. En u geniet uw leven lang van een vochtvrije woning.

Isoleren van daken

Bespaar aanzienlijk op uw energiefactuur. Met degelijke dakisolatie. Hellend of plat dak? Wij isoleren elk dak met kennis van zaken: onze vaklui brengen thermische isolatieplaten langs de buitenzijde op de kepers of spanten aan volgens de Sarking-methode - een ideaal systeem voor hellende vlakken met dakpannen of leien. Bij platte dak plaatsen wij de dakisolatie onder de afdichtingslagen. Dakwerken die op het lijf van onze ervaren vakmannen geschreven zijn. Wedden dat u het warm krijgt van zoveel deskundigheid - en van uw geïsoleerd dak natuurlijk!

Langdurige bescherming

Bescherm uw woning nu al tegen de veranderende klimaatsinvloeden, uw dak is hierin een essentiële schakel. Neem nu contact op met ons als geknipte partner voor dakwerken in Vlaams brabant of elders in Vlaanderen. Wij bezorgen u een pasklare offerte. En klaren uw dakklus vakkundig en volgens uw voorkeur - met degelijke dakpannen of tijdloze leien. U zal verrast zijn door onze piekfijne afwerking!

Plannen voor een nieuwe woning of verbouwing?

gratis offerte

Een project in de steigers? U bouwt of verbouwt, en wil graag een gratis en vrijblijvende offerte voor een degelijke all in one service aan scherpe prijzen?