Loading...

Gevelwerken

Specialist in gevelbekleding en renovatie
Home / Diensten / Gevels

Gevelbescherming, renovatie, isolatie...

Specialist in gevelbekleding

Een verzorgde gevel doet uw pand stralen. Geef uw buitenmuren dus de aandacht die ze verdienen - samen met uw professionele partner in Vlaams-Brabant: Abeloos Daken & Gevels. Steek uw woning in een stijlvol nieuw kleedje met eigentijdse gevelbekleding. Kies uit kwalitatief hoogstaande oplossingen, die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, zoals gevelbekleding in Trespa, SVK ornimat, of ETERNIT natura: oplossing voor geventileerde buitengevels of gevelbekleding in zink: licht en eigentijds...

Gevelbekleding in Trespa, SVK ornimat, ETERNIT natura, volkern

Gevelbekleding in volkernplaten voor geventileerde buitengevels: uw garantie voor een weerbestendig, droog en goed geïsoleerd gebouw. En u krijgt er een comfortabel en gezond binnenklimaat bovenop. Prettig wonen en werken verzekerd dus. Hoe werkt het? De buitengevel in volkern platen doet dienst als spouwmuur - met een binnen- en buitenblad. Hierdoor ontstaat een geventileerde en geïsoleerde ruimte tussen de gevelbekleding en de achterconstructie. Het resultaat? Een aangenaam leefklimaat. Want het laat de luchtstroom door, minimaliseert het effect van regen en voert condenswater af.

Gevelbekleding in zink

Geef uw gevel of uw hele pand een eigentijds accent - met gevelbekleding in zink. Zink is heel onderhoudsvriendelijk, flexibel om mee te werken - buigzaam - én duurzaam. Kies uw stijl: elegant, discreet, trendy of met reliëf. En wij klaren de klus. Vochtproblemen? Breng een bijkomende laag isolatie aan op uw buitenmuur en werk af met een lichte gevelbekleding in zink. Succes verzekerd.

Plannen voor een nieuwe woning of verbouwing?

gratis offerte

Een project in de steigers? U bouwt of verbouwt, en wil graag een gratis en vrijblijvende offerte voor een degelijke all in one service aan scherpe prijzen?