Loading...

Zinkwerken

Specialist in zinkwerk en dakconstructie
Home / Diensten / Zinkwerken

Goten, gevels, erkers...

Specialist in zinkwerken

Uw dak zorgvuldig afwerken met zink is onze specialiteit! Of het nu gaat om het plaatsen van zinken goten of het bekleden van uw gevels. Abeloos Daken & Gevels is de geknipte partner voor alle zinkwerken. Want wij kennen de mogelijkheden van dit lichte, buigzame materiaal door en door. En springen er creatief mee om - voor een waterdicht en esthetisch resultaat.

Plaatsen van zinken goten

Zinken dakgoten, hanggoten, kielgoten: de zinken zoom van uw dak voert uw regen- en smeltwater weg. En u geniet van een vochtvrije woning. Zinken goten plaatsen is een kolfje naar de hand van de ervaren vaklui van Abeloos. Wij zijn graag uw partner voor zinkwerken in Vlaams-Brabant en elders, ons team plaatst elke goot of dakgoot vakkundig en werkt ze piekfijn af.

Algemene zinkwerken

Zink is veelzijdig. Goed geplaatste zinken goten is één optie. Ontdek ook onze andere toepassingen met dit veelzijdige materiaal. Zo bekleden wij volledige daken en gevels - zelfs totale woningen - in dit duurzame en onderhoudsvriendelijke metaal. Zink past zich gemakkelijk aan de vorm van uw dak of gevel aan - recht of gebogen. En creëert een eigentijdse look. Veel architecten zijn alvast fans van zinkwerken.

Uw partner voor zinkwerken in Vlaams-Brabant

Overtuigd van de multifunctionaliteit en de producteigenschappen van zink? Neem nu contact op met onze experts in zinken goten en dakgoten. En ontdek hoe u uw woning opwaardeert met degelijke zinkwerken.

Plannen voor een nieuwe woning of verbouwing?

gratis offerte

Een project in de steigers? U bouwt of verbouwt, en wil graag een gratis en vrijblijvende offerte voor een degelijke all in one service aan scherpe prijzen?