Loading...

Timmerwerken

Specialist in timmerwerk en dakconstructie
Home / Diensten / Timmerwerken

Gebinte, dakconstructie, erkers...

Specialist in timmerwerken

Uw dakbedekking staat of valt met uw houten dakconstructie. Neem dus vaklui in de arm die uit het juiste hout gesneden zijn, bij Abeloos Daken & Gevels bent op het juiste adres. Wij bespreken uw daktimmerwerken van a tot z. En timmeren aan een dakskelet waarop u met een gerust hart verder bouwt.

Ons timmerwerk, voor een gezond en duurzaam dak

Daktimmerwerken zijn de stevige basis van uw dakbedekking. Nieuwbouw of renovatie in Vlaams-Brabant of een andere provincie? Bij ons zit u gebeiteld. Wij timmeren aan een onderdak dat uw dakbekleding generaties lang draagt. Met sterke houtsoorten en slimme constructies leggen wij de fundamenten voor een volledig vochtvrije woning. En wij houden bij de timmerwerken uiteraard rekening met de eigenschappen van uw dakbedekkingsmateriaal. Zodat u achteraf geniet van het resultaat met waterdichte garanties.

Timmerwerk, sterk en robuust

Onze vaklui voor daktimmerwerken weten raad met elk soort dak: zadeldak, lessenaardak, schilddak, mansardedak, tentdak, enz. Neem nu contact op met onze vaklui voor timmerwerken. En krijg pasklaar advies.

Plannen voor een nieuwe woning of verbouwing?

gratis offerte

Een project in de steigers? U bouwt of verbouwt, en wil graag een gratis en vrijblijvende offerte voor een degelijke all in one service aan scherpe prijzen?